Peanuts Food&Coachig

Terug

Wat is?

Heb jij ook elke keer weer dat voornemen om je leven eens drastisch aan te pakken? Gezond eten, minder drinken, meer bewegen… Maar mislukt het keer op keer?

Ik wil je graag helpen. Dat wil zeggen, ik kan voedingsschema’s voor je maken, deel mijn (makkelijk te maken) recepten met je. En uiteraard coach ik je gedurende dit traject ook op diverse zaken, zodat het onderdeel wordt van jouw nieuwe levensstijl.

Penauts

Food&coaching

Tijdlijn

Hoet het verliep

^
Stap 1
Start punt

  • We begonnen met bespreken hoe en wat en op dezelfde dag was er een homepage.
^
Stap 2
Shop

  • Een eis een webshop, dit heeft wat tijd gekost maar daarna kon die gelijk live.
^
stap3
Laatste lootjes

  • Nadat dat die live wou ze toch een ander soort shop, dit is uiteindelijk vloeind verlopen.

Proces Proces Proces.Proces Proces

 Proces Proces  Proces Proces Proces

Wij zijn begonnen met praten over wat de site nou moet uitstralen en welke content er op moest komen. Al gouw kwamen we tot de conclusie dat het een simpel en strak design moest worden, maar het moest wel een gezonde en sportieve uitstraling worden.

De klant wouw graag dat ze zelf de site kon bijwerken en onderhouden, daarom was de keuze voor een WordPress site snel gemaakt. Omdat dit mijn allereerst eigen project en zelf ook nog nooit met WordPress had gewerkt was het nog best een uitdaging. Eerst ben ik op zoek gegaan naar thema wat het dichtst bij het huidige idee lag, zodat ik die naar de smaak van Peanuts Food&Coaching kon vormen. Ook één van de wensen was een shop, dus moest het thema ook Woocommerce ondersteunen.

Na Het kiezen van het thema ben ik het gaan vormen naar de wensen van de klant. De teksten voorop de site zou de klant zelf aanleveren, daarover hoefde ik met gelukkig toch niet druk te maken. Na dat ik de site via de Elementor plug-in had gevormd naar de wensen van de klant was het tijd om de Woocomerce shop op te zetten en daarbij gebruik te maken van Stripe voor de betaling methoden.

Na een tijdje een webshop te hebben bleek het toch handiger om de betalingen aan de deur te doen en is het online betalen uit de shop gehaald.

Share This